Kinderwens: Via mijn huisarts kregen Alexander en ik het advies om naar Renske te gaan. Wij probeerden op dat moment al een tijdje zwanger te raken en ik zat er emotioneel en lichamelijk behoorlijk doorheen.

Tijdens de sessies begonnen we met praten hoe het ging. Zo kon Alexander ook even goed zijn ei kwijt omdat het veel om mij draaide.

Daarna begonnen we met ontspanningsoefeningen die Renske op dat moment goed voor ons vond. In het begin stond ik er nuchter in maar ik kan niet anders zeggen dat het echt heeft geholpen!

Ik ben meer gaan luisteren naar mijn lichaam en mij beter gaan ontspannen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan dus er ging wel even wat tijd overheen maar ik merkte dat ik tijdens onderzoeken en behandelingen al rustiger werd onder goede ondersteuning en hulp van Alexander.

Na 3 jaar raakte ik uiteindelijk na de 2de IUI behandeling zwanger, heel bijzonder en tijdens de zwangerschap zijn wij ook begeleid door Renske wat erg fijn was omdat we haar al kenden en een vertrouwensband hadden opgebouwd.

Ze heeft ons naar de aanloop van de bevalling veel verteld en tips gegeven hoe ik met de pijn om moest gaan.

In mei 2013 ben ik bevallen, het was een bevalling van 21,5uur. In het begin raakte in erg in paniek en begon ik te hyperventileren maar nadat Alexander mij erop wees om terug te gaan naar de basis, wat we bij de haptonomie hadden geleerd, kreeg ik mijn ademhaling onder controle en had ik de rest van de bevalling geen hulp nodig, ik was helemaal zen.

Bij een volgende zwangerschap of het proberen van het zwanger worden willen wij zeker weer begeleid worden door Renske, ze heeft ons ontzettend goed geholpen!!

Merel en Alexander

 
   « nieuwsoverzicht

Interesse of een vraag?

Laat het mij weten en dan neem ik zsm. contact met je op.