Over Renske Harte

nieuwe portretfoto 1Naast mijn gezin, bestaande uit mijn man Jan en onze volwassen zoon en dochter, ben ik de trotse eigenaar van mijn praktijk waar ik met veel plezier en enthousiasme werk.

Vanuit mijn oorspronkelijke beroep als fysiotherapeute raakte ik steeds meer geïnteresseerd in de mens achter de klacht en ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de haptonomie.

De opleiding tot haptonomisch zwangerschapsbegeleider heb ik gevolgd nadat wij zelf haptonomisch waren begeleid tijdens mijn zwangerschappen. Na de opleiding haptotherapie en verbindende communicatie is de relatiebegeleiding ook een vast onderdeel van mijn werk in de praktijk geworden. 

Samenwerking met andere professionals binnen de gezondheidszorg vind ik heel belangrijk. Het contact met oa.GZ psychologen, huisartsen, POH'ers, bedrijfsartsen, coaches, ervaar ik als waardevol. 

Water speelt een belangrijke rol in mijn leven. In alle ‘verschijningsvormen’ van water ervaar ik plezier om te sporten. Roeien, zeilen, skiën en schaatsen geven mij ontspanning en plezier. De praktijk is gevestigd op onze woonark genaamd ‘Aquaphilia’, wat betekent ’liefde voor het water’. 

aanraken voet

 Interesse of een vraag?

Laat het mij weten en dan neem ik zsm. contact met je op.