Vermoeidheidsklachten, die deels verband houden met andere klachten hebben Renske op mijn pad gebracht. Toen ik door de huisarts werd doorverwezen was ik eigenlijk verbaasd dat ik zelf nooit in de richting van haptotherapie heb gedacht, het past namelijk heel goed bij wie ik ben.
Al de eerste afspraak gaf mij haast een gevoel van openbaring. Het vertrouwde gevoel wat Renske geeft, respectvol en oprecht. Haar wijze van 'behandelen' maakt dat je in eerste instantie denkt dat ze wonderen verricht met de aanrakingen, maar dat je gaandeweg ontdekt dat je dit zelf ook kan bewerkstelligen!
De bewustwording van je eigen lichaam dat eigenlijk onbewust onnodig veel energie verspild, heeft bij mij ontzettend veel losgemaakt. Behalve inzicht en vaardigheden, voornamelijk heel veel energie! En hoewel het mij daar in eerste instantie om te doen was ben ik misschien wel dankbaarder voor de kennis van en invloed op mijn eigen lichaam die Renske mij op een heel veilige en vertrouwde manier heeft laten ontdekken.
De prachtige fietstocht naar de Horn heen en terug hebben heeft daar natuurlijk ook een goede bijdrage aan geleverd. Het maakt het plaatje compleet!
Fabienne Versteeg

 
   « nieuwsoverzicht

Interesse of een vraag?

Laat het mij weten en dan neem ik zsm. contact met je op.